Veilig en volledig verzekerde express/koerier diensten met Track & Trace

Levering en bezorg methoden

U kunt door het waarde zending protocol van Bridgingz uw waarde activa tot 20.000,- euro verzekerd, veilig en op tijd laten leveren voor verificatie of weer retour ontvangen.

Wilt u uw kostbaarheden voor verificatie het liefste zelf komen brengen, dan kan dat op afspraak op ons waardedepotadres te Eindhoven, u bent van harte welkom!

Meer

Speciale waarde express of koerier diensten

Mikropakket

Wij versturen waarde pakketten met een speciale service van FedEx. In dit geval wordt het pakket alleen aangeboden op het juiste afleveradres (dus nooit bij de buren) en vindt er vervolgens ook een identiteitscontrole plaats. Bij aflevering wordt gecontroleerd door de koerier dat het pakket aan u persoonlijk wordt overhandigd. U dient zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs en de tenaamstelling dient overeen te komen met de tenaamstelling zoals op de leverbon vermeld. Zonder deze identiteitscontrole wordt het pakket niet afgegeven.

N.B. Er wordt geen kopie van uw legitimatiebewijs gemaakt en er vindt enkel een visuele controle plaats. Na controle dient u tevens te tekenen voor ontvangst. Een pakket kan ook worden ontvangen op het afleveradres door een andere bewoner met dezelfde achternaam. Desgewenst kunt u voorafgaande aan de aflevering ook aan ons doorgeven welke personen mogen tekenen voor de aflevering.

Privékoerier

Bridgingz beschikt over een gescreende privé-koerier. Onze koerier neemt met u contact op om een datum en tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. Ook hier dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er daarnaast de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren, waarna u wordt gevraagd een handtekening te zetten op het ontvangstformulier. Onze privékoerier kan u desgewenst ook verder informeren over de geleverde producten. Wij leveren zowel binnen Nederland als in België op deze manier pakketten af en raden het gebruik van een privé-koerier aan bij bestellingen met een waarde vanaf 20.000,- euro.