Wat maakt een juweel van Jewel in a Box waardevol

EMMANUEL KATZ

De expert

De familie Katz begon in 1958 en ontwikkelde een traditie van vakmanschap in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden.

Ze schrijven hun succes toe aan hun passie voor het vak en hun uitstekende zakenrelaties in de diamantwijk.

Als pionier in de juwelenhandel in Antwerpen startte Emmanuel Katz in 1998 zijn eigen ultramoderne juwelenhandelsconcept www.jewelinabox.be

Waarom een bemiddeling

stijlvolle winkel aan de Leopoldstraat te Antwerpen en wordt opgenomen in de online catalogus van www.jewelinabox.be

Wij hebben door de jaren geleerd om op een vriendelijke professionele wijze objectief te blijven, voortdurend het belang van beide partijen te zien.

Team Jewel in A Box zijn high end experts met ervaring op het gebied van Estate en gesigneerde juwelen, diamanten, saffier, smaragd, en robijn 

Meer

Wat kan ik verwachten

Na de online aanvraag krijgt U doorgaans binnen 48 uur een voorlopige waardeschatting.

De prijsstelling wordt onder voorbehoud van de verificatie berekend op basis van de wederverkoop waarde, maak en materialen van het sieraad, afhankelijk van de aard, kwaliteit en herkomst van het sieraad altijd een percentage van de oorspronkelijke verkoopprijs, maar nog steeds hoger dan de prijs die een juwelier, handelaar of veilinghuis U zou bieden. 

Meer

Wat zijn de kosten

Als de verkoper akkoord gaat met de voorgestelde prijs, kan een E-BOX (schermruimte) gehuurd worden voor minimaal 2 maanden om het sieraad te koop te tonen.

De opdrachtgever betaalt na het akkoord een set up fee van euro 76,– en een eenmalige verzekeringspremie van 1,95% op de geschatte waarde.

Meer