Het ontgrendelen van kapitaal uit een horlogecollectie

Bridgingz boetiekfinancieringen

Biedt zelfstandigen en privépersonen alternatieve financiële oplossingen om op zeer korte termijn extra kapitaal te genereren uit merkhorloges zonder overhaast tot een verkoop te worden gedwongen of extra schulden te maken. 

De flexibele lening opties stellen cliënten in staat het eigendom van hun horloge(s) te behouden en deze voor een bepaalde periode als onderpand te gebruiken.

Wat voor horloges accepteren wij

Bridgingz accepteert een breed scala van prestigieuze horlogemerken, maar niet enkel beperkt tot Rolex, Patek Philippe, Cartier, Vacheron, Jaeger-LeCoultre, Frank Muller, IWC, Omega, Breitling, Panerai, Audemars Piguet. 

Loan-to-Value (LTV): tot 60%Minimale lening: 5.000, – Euro
Contractvoorwaarden: 6 tot 12 maanden.

De waardeschatting

Onze high end experts houden rekening met vele factoren bij het taxeren van uw merkhorloge(s) om ervoor te zorgen dat we u de meest nauwkeurige en actuele taxatie kunnen bieden.

 De belangrijkste factoren zijn: Vraag en aanbod, merk, model, historische prijsontwikkeling.

 Sommige horloges behouden hun waarde in de loop van de tijd veel beter dan andere, minder prestigieuze horlogemerken, bijvoorbeeld stalen, platina, en sportieve Rolex horloges, Patek Philippe de Calatrava, Nautilus en Aquanaut zijn o.a. erg gewild en dit wordt weerspiegeld in onze kredietschattingen. 

De Staat van het horloge: We begrijpen dat een gedragen horloge na verloop van tijd enige slijtage kan hebben, hoewel significante deuken, krassen, reparaties, restauraties of andere schade aan het glas of de armband de waarde kunnen beïnvloeden. 

Leeftijd: De leeftijd van uw merkhorloge(s)kan een positieve of negatieve invloed hebben op de waarde. 

Moderne prestigieuze merkhorloge hebben doorgaans een hogere waarde als ze nieuwer zijn. 

Vintage Patek Phillipe, Rolex, Vacheron Constantin, Brequet, horloges worden gewaardeerd op hun zeldzaamheid en conditie. 

Herkomst: Als u de originele doos, een verkoopcertificaat of papieren hebt waarop informatie over uw -horloge staat, heeft dit meerwaarde. 

Als u ze bent kwijtgeraakt of zoekgeraakt, maakt u zich geen zorgen, we kunnen u nog steeds een schatting van de lening geven. 

Marktwaarde We houden rekening met alle recente informatie die we kunnen vinden op veilingen en onderhandse verkooprecords om ervoor te zorgen dat onze taxaties accuraat zijn.

Meer