Het ontgrendelen van kapitaal uit een juwelencollectie

Bridginz boetiekfinancieringen

Biedt zelfstandigen en privépersonen alternatieve financiële oplossingen  om op zeer korte termijn extra kapitaal te genereren uit juwelen zonder overhaast tot een verkoop te worden gedwongen of extra schulden te maken. 

De flexibele lening opties stellen cliënten in staat het eigendom van hun juwelen te behouden en deze voor een bepaalde periode als onderpand te gebruiken.

Wat voor sieraden accepteren wij

Bridgingz accepteert een breed scala van de beste hedendaagse makers tot unieke vintage stukken aan fijne sieraden en diamanten als onderpand.

Geaccepteerd onderpand omvat, maar is niet beperkt   tot witte of gekleurde diamanten. Smaragden, saffieren en robijnen, estate en fijne sieraden, waaronder ringen, armbanden, kettingen, hangers, broches, oorbellen en meer, uitgevoerd in goud of platina. 

Loan-to-Value (LTV): tot 60%Minimale lening: 5.000, – Euro
Contractvoorwaarden: 6 tot 12 maanden

De waardeschatting

Ons proces zorgt voor een snelle, nauwgezette waardering van uw juwelen en diamanten waarbij rekening gehouden wordt met eventuele certificaten, de signatuur van gerenommeerde juweliershuizen, populariteit van periode of stijl, materiaal en edelstenen en van de gerealiseerde internationale veilingprijzen van vergelijkbare stukken.

Meer