Ambassadeur

Door een partnerschap met Bridgingz kunt u, uw huidige en toekomstige klanten die hun luxe activa als onderpand willen  gebruiken helpen eventuele liquiditeitsproblemen gemakkelijk te overbruggen met leningen van euro 30.000,– tot 1.000.000,– en hoger. 

Partner met Bridgingz

Vergroot uw servicemogelijkheden bijvoorbeeld door uw klanten te helpen bij het oplossen van eventuele kritieke financiële deadlines.

In een complex en vaak restrictieve financiële markt ontdekken welgestelde individuen alternatieve financieringsoplossingen die snel en flexibel aan hun liquiditeit behoeften kunnen voldoen zonder omslachtig papierwerk of een persoonlijke garantie.

Een partnerschap geeft prioriteit aan uw klantrelaties, aangezien we rechtstreeks met uw klant of via u werken, op basis van voorkeur. 

Beroepsgroepen die in aanmerking komen voor het Ambassadeurschap zijn:

  • Financieel adviseurs
  • Advocaten
  • Accountants
  • Verzekeringsagentschappen
  • Andere vertrouwde adviseurs
  • Family officemanagers
  • Lening makelaars en agenten in kunst, klassieke auto’s, horloges, veiling en andere specialisten in luxe activa.

Voordelen van partnerschap

Het is waar nodig een waardevolle service die u kunt bieden om uw klanten snel en veilig kapitaal te laten verschaffen om bijvoorbeeld een kritieke financiële deadline te halen.

Blijf zo betrokken als nodig is.

We werken met u samen op de manier die u of uw klant verkiest. Uw opties variëren van eenvoudige verwijzingen tot het volledig vertegenwoordigen van uw klant in alle interacties met ons. We zijn flexibel en altijd beschikbaar in raad en daad.

Maak gebruik van de expertise van Bridgingz.

Als Ambassadeur heeft u exclusief toegang tot ons team van interne experts op het gebied van luxe activa, voor vragen en advies over kwesties zoals authenticiteit, waardering en markttrends.